به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر چهارشنبه در نشستی با مدیران، مسئولان و فارغالتحصیلان مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد و بازدید از این موسسه تاکید کرد: دانشگاههای کشور با بهره گیری از تجربیات آموزشهای مجازی این ظرفیت را دارند که پس از برطرف شدن این بیماری کرونا بتوانند بخشی از فعالیتهایشان را به صورت غیرحضوری و در قالب آموزشهای مجازی ارائه دهند.
منصور غلامی با همراهی علی ربیعی سخنگوی هیئت دولت و امید رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی از بخشهای مختلف مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد، بخش اشتغال، آموزش و دانشگاه علمی و کاربردی مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد بازدید کردند.
وزیر علوم در این بازدید با اشاره به سخنان ارائهشده مدیران مجتمع، مدعوین و توانیابان مجتمع، افزود: توانافزایی برای توانیابان و عزیزانی که دارای معلولیت هستند، کار بسیار ارزشمندی است. بهخصوص وقتی در حوزه آموزش دانشگاهی اتفاق میافتد، یک نوع ارتقای توانمندیها به لحاظ علمی و فنی و فناورانه است.
منصور غلامی روحیه خیراندیشانه افراد را مایه اصلی توفیق این گونه مراکز دانست و ضمن اشاره به سخنان دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی افزود: مراکز جامع علمی و کاربردی عموماً به لحاظ مالی خودکفا هستند. با این حال این مرکز از مواردی استثناء شده است تا مسائل و مشکلات آن رفع شود.
او با اشاره به شیوع بیماری کرونا گفت: شرایط ناشی از پاندمی کرونا همه دانشگاههای کشور را در موقعیتی قرار داد که امکان حضور دانشجویان نبوده و نیست و در یک شرایط بعضاً جهشی اتفاق افتاده است که مجموعههای دانشگاهی کاری را انجام دادهاند که در شرایط عادی فکرش را هم نمیکردند.
وزیر علوم با اشاره به کاستیها در آموزش در دوران کرونا اظهار کرد: در شرایط کرونا بدیهی است که کاستیها خودشان را نشان میدهند و همین امر کمک میکند به رفع آنها اقدامهای مدیریتی و به لحاظ تامین منابع صورت میگیرد.
او در ادامه افزود: اغلب دانشگاه در نیم سال گذشته مسائل و مشکلات بیشتری داشتند که در نیم سال جاری بسیاری از این مسائل و مشکلات برطرف شده است.
غلامی پیرامون آموزش الکترونیکی و ظرفیت ایجاد شده گفت: بسیاری از دانشگاهها این ظرفیت را دارند و توانمندی را نشان دادند که پس از برطرف شدن این بیماری بتوانند بخشی از فعالیتهایشان را به صورت غیرحضوری و آموزشهای غیرحضوری ارائه دهند.
وزیر علوم با اشاره به حضور قریب به ۵۲ هزار دانشجوی غیرایرانی در کشور، افزود: نه تنها در عرصه ملی بلکه در عرصه بینالمللی نیز ما الان ظرفیت داریم. تعداد زیادی دانشجوی غیرایرانی داشتیم که بسیاری از آنها به کشورشان بازگشتهاند، ولی از همانجا مشغول به تحصیل هستند.
او در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد: اینکه مجتمع علمی و کاربردی بتواند در سطح کشور خدماترسانی کند نکته خوبی است و حتماً نیاز است که تدبیر و برنامهریزی صورت گیرد که در ذیل ضوابط و مقررات دانشگاه باشد و دانشجویانی که خدمات میگیرند بتوانند از منابع رسمی این آموزشها بهرهمند شوند.
نظر شما